Kontakt

TSD d.o.o.
Pod vrhom 6
2000 Maribor

Zbirni center - Tržaška cesta 39
2000 Maribor

Direktor : Jani Goričanec

Telefonska številka : 031 689 261
Email naslov: jani@tsd-odpadki.si
Delujemo po vsej Sloveniji ter za odvoz dobite potrdilo!

Matična številka : 6865046000
Davčna številka  : SI 17634237 (smo davčni zavezanec)
Transakcijski račun : IBAN SI56 0451 5000 2496 997, Nova KBM d.d.

 

Delovni čas - telefonska komunikacija

Ponedeljek - petek : 07.00 - 17.00

Sobota : 09.00 -12.00

GSM : 031 689 261 - Jani

TSD qr koda

Delovni čas - zbirni center

Ponedeljek - petek : 07.00 - 15.00

Sobota, nedelje, prazniki : zaprto

Kdo smo?

Ko se gre za okolje ni šale.

Podjetje TSD d.o.o. je vpisano v evidenco zbiralcev pod številko 35469-24/2016, ki jo vodi Agencija Republike Slovenije za okolje za zbiranje nenevarnih in nevarnih odpadkov.

Prav tako je podjetje TSD d.o.o. vpisano v evidenco prevoznikov pod številko 35470-268/2017 za prevoz nevarnih in nenevarnih odpadkov.

Glavna dejavnost podjetja TSD d.o.o. je zbiranje in prevoz nevarnih in nenevarnih odpadkov, prav tako pa nudi storitve uničevanja zaupne dokumentacije v papirnati in elektronski obliki (CD/DVD, mobiteli, trdi diski, USB-ji, ..) v skladu s standardom SIST EN 15713:2009. Podjetje TSD d.o.o. v vašem podjetju postavi zaklenjen zabojnik v katerega lahko odlagate zaupno dokumentacijo in ga odpeljemo po naročilu oz odvažamo v rednih dogovorjenem časovnem obdobju.

V primeru, da se odločite, da boste praznili arhiv, vam dostavimo zabojnik, ki ga napolnite, lahko pa vam tudi naši zaposleni pomagajo pri prenosu arhivske dokumentacije.

V podjetju TSD izvajamo tudi uničevanje zaupne elektronske dokumentacije (računalniki, trdi diski, prenosni telefoni, CD/DVD…)

O varnem uničenje vam izdamo potrdilo, lahko pa ste tudi prisotni pri uničenju.

Podjetje TSD d.o.o. izvaja tudi storitve svetovanja na področju varstva okolja in ravnanja z odpadki:

  • Izdelava načrtov gospodarjenja z odpadki
  • Izdelava načrtov gospodarjenja z odpadnimi olji
  • Ocena stanja in pregled skladnosti z zakonodajo na področju gospodarjenja z odpadki
  • Predlog izboljšav sistema ločenega zbiranja odpadkov
  • Določitev pravilne številke odpadkom
  • Vzpostavitev evidence o nastajanju odpadkov
  • Svetovanje pri izpolnjevanju evidenčnih listov
  • Priprava dokumentacije za prekvalifikacijo odpadka v stranski proizvod
  • Optimizacija interne in eksterne logistike
  • Obveščanje o spremembah zakonodaje s področja varstva okolja (vode, zrak, tla, hrup, sevanja, odpadki), požarno varnost, varstvo pri delu in kemikalijami in podrobno razlago, kako spremembe vplivajo na vašo dejavnost

Zagotavljamo kvalitetno delo ter odvoz

 

 

Prispevamo k izboljšanju okolja

 

Posvečamo se zadovoljstvu naših kupcev

 

Vaši odpadki - naša skrb!

 

Držimo se predpisov

 

Kaj pravijo naše stranke glede našega dela?

Uničevanje zaupne dokumentacije

… so odnesli in nam naredili nov in svež prostor …

Smo mali d.o.o., ki se ukvarja s preprodajo rezervnih delov za avtomobile. Pri tem nam je nastala poslovna dokumentacija, ki je bila samo v napoto. Tukaj nam je podjetje TSD d.o.o. pomagalo in vse to, kar so lahko – so odnesli in nam naredili nov in svež prostor. Sedaj, komaj spet čakamo, da bodo lahko odpeljali se ostalo. Ker tega se je res veliko nabralo pa več za uporabo ni. G. Jani hvala, da ste se držali dogovora. Še bomo sodelovali.

 

… imeli inšpekcijski nadzor …

Lepo pozdravljeni g. Jani. Mnenje na vašo delo. “Že nekaj časa sodelujemo tudi na področju dokumentacije in to, kar se lahko uniči. Tudi, ko smo imeli inšpekcijski nadzor ter je prišlo do te teme je bilo vse v redu. Tako, da je moje mnenje lahko samo pozitivno. G. Jani vse dobro v poslu še naprej!“.

 

… kako se lahko po zakonski strani le tega znebimo …

Smo d.o.o., ki deluje v segmentu CNC in strugarstva. Na Slovenskem trgu smo že dobrih 27 let. V teh letih se nam je napralo preveč poslovne dokumentacije, ki je samo zasedala prostor in vse omare. Ker je tega bilo že preveč smo iskali rešitev, kako se lahko po zakonski strani le tega znebimo. Podjetje TSD d.o.o. iz Maribora nam je pri tem pomagalo. Tako s svetovanjem, kakor tudi, da so vse mape prevzeli v uničenje. Dobili smo tudi potrdilo in vse, kar je potrebno za odstranitev po zakonski vezi. Hvala.

 

… se najdejo tudi zaupni dokumenti

Smo avtomehanična delavnica, ki nam ostane veliko odpadkov. Med temi se najdejo tudi zaupni dokumenti, ki jih po zakonodaji lahko odstranimo.  Podjetje TSD iz Maribora nam to po zakonodaji odpelje. G. Jani hvala za uslugo in servis.

 

… kot 20 let imamo tudi mi dokumente

Kot zavarovalno zastopniška družba, ki v Sloveniji deluje že več, kot 20 let imamo tudi mi dokumente, ki jih po zakonodaji lahko odstranimo oz. se jih na pravilen način znebimo. Pri tem nam pomaga g. Jani. Hvala in lp.

 

... več prostora in vse je zakonsko urejeno

G. Jani Goričanec lepo pozdravljeni. Smo zavarovalno zastopniška družba, ki v Sloveniji deluje že več, kot 14 let. Zato se nam je nabralo preveč dokumentacije, katere ste lahko vi odpeljali, mi pa smo z vaše strani dobili vse potrebne papirje. Sedaj imamo več prostora in vse je zakonsko urejeno. Peter L., direktor podjetja

 

...  servisiranje in tudi zamenjava diskov

Smo računalniško podjetje, ki strankam omogoča servisiranje in tudi zamenjava diskov. Nekatere stranke teh diskov več ne potrebujejo, ker smo jim namestili nove, hitrejše, hkrati pa naredili clone disk, zato nekateri diski ostanejo pri nam. Le te mi predamo vam naprej, zakar dobimo od vas tudi vso potrebno potrdilo. Darko P., direktor podjetja

 

 

Zbiranje in odkup odpadnih surovin

… kot zelo zanesljivi

Lepo pozdravljeni. Z vami sodelujem že nekaj let in do sedaj ste se vedno izkazali, kot zelo zanesljivi, ki se tudi hitro odzovete ali pa pokličete nazaj te podaste drugačne rešitve. Hkrati pa nam svetujete, kako je najbolj pravilno, da se železo hrani. Hvala za vse.

 

“Elektro podjetje”

Smo elektro podjetje, pri čemer nam občasno ostane baker. Le tega prodamo vam. Hvala za dober servis in vso svetovanje.

 

“se držite dogovora”

Lepo pozdravljeni. Z vami sodelujemo, ker se držite dogovora. Lp

 

… 4 stare akumulatorje

G. Jani lepo pozdravljeni. Tukaj je moje mnenje glede vašega dela. Doma sem našel 4 stare akumulatorje. Podjetje TSD d.o.o. iz Maribora mi jih je odkupili bo najboljši ceni. Hvala in še vam jih pripeljem, ko si jih naberem.

 

… to + vso odpadni pleh + železo prodam vam …

Lepo pozdravljeni. Kot avtomehanik s.p. mi ostane občasno kakšen star akumulator. Vse to + vso odpadni pleh + železo ter ostale litine prodam vam.

 

… 5 starih akumulatorjev

Lepo pozdravljeni. Mi smo 5 starih akumulatorjev pripeljali, kar do vas. Hvala, Peter, Maribor

 

... smo si izračunali

Smo iz Maribora ter smo si izračunali, da se nam nekako ne splača peljati baker, ki nam ostane od proizvodnje oz. dela v Avstrijo. Zato smo iskali najboljšega kupca in vi ste ponudili ceno s katero nam gre skozi. Sicer bi lahko bila boljša, ampak saj veste, kako to je. Hvala, Mojmir R., direktor podjetja, Maribor

 

... avtomehanična delavnica

S podjetje TSD d.o.o.  sodelujemo že nekaj časa. Hkrati smo preverili tudi pri ostalih, kakšno ceno ponujajo za 1 zanič akumulator. Spoznali smo, da ni razlike in da so trenutno, kar se Maribora z okolico tiče bolj plačljivi, kot pa ostali. Hvala in lp

 

... prodajalna z rezervnimi deli

Stranka nam prinese uničen akumulator ter prosi, da ji prodamo podobnega, hkrati pa tudi prosijo, če lahko tega pustijo pri nas. Ustrežemo jim, hkrati pa pomagamo pri montaži novega. Za star akumulator pa potem poskrbite vi - TSD d.o.o.. Hvala za vso podporo.

 

... avtomehanična delavnica nam ostane

G. Jani Goričanec lepo pozdravljeni. Kot avtomehanična delavnica nam ostane, kar nekaj nevarnih stvari, za katere poskrbite vi. Med njimi so tudi akumolatorji. Čeprav jih je na mesec samo cca. 13-18 nam je pomembno, da ti akumolatorji pridejo v prave roke in da se pravilno reciklirajo oz. razgradijo po zakonodaji in predpisih. LP, Simon P., direktor podjetja, Maribor

 

 

 

 

 

Svetovanje na področju ravnanja z odpadki

... zelo pozitivno

G. Jani Goričanec lepo pozdravljeni. Tukaj v prilogi ne naše mnenje glede sodelovanja za vami. Pred 3 leti smo morali poiskati zunanjega svetovalca, da nam uredi vse to, kar je potrebno za nemoteno in zakonsko delovanje podjetja z nevarnimi odpadki. Ob ponudbah in sestankih smo na koncu dali možnost vam. Le to se je izkazalo, kot zelo pozitivno in tudi ob inšpekcijskem nadzoru se je izkazalo, da je vse po predpisih. Zato lahko glede našega sodelovanja govorim samo pozitivne besede. Upam, še naprej za tako dobro sodelovanje in ves trud, ki nam ga namenite. Miran T., direktor podjetja

 

 

Okoljska zakonodaja

... se vedno držali dogovorjenega

S podjetjem TSD d.o.o. iz Maribora sodelujemo že nekaj let. Do sedaj so se vedno držali dogovorjenega in njihove usluge priporočam tudi vam.

 

... so fleksibilni

Ob takšni konkurenci šteje tudi to, da so fleksibilni. In podjetje TSD d.o.o. je to dokazalo. Zato smo njihova stranka.

 

... je fleksibilno in se vedno prilagaja stranki

Če iščete podjetje, ki je fleksibilno in se vedno prilagaja stranki je podjetje TSD d.o.o. tisto, kar lahko mi priporočamo.

 

... proizvodnjo podjetje

Lepo pozdravljeni. Smo proizvodnjo podjetje, katero nima velikega skladišča in tudi ne prostora za vse odpadke, ki nam nastanejo. Podjetje TSD d.o.o. nam je tukaj zelo dobro prišlo nasproti in po dogovoru se vedno držijo tega, kar smo se zmenili.

 

 

Razrez kovinskih in plastičnih cistern

… zato smo raje iz preproste varnosti to prepustili drugim …

Lepo pozdravljeni. Sam sem imel ta problem, ker smo celotno ogrevanje prestavili na pelete. Pri tem nam je cisterna za kurilno olje predstavljala problem v sami zasedi prostora. Čeprav smo imeli namen, da celoto uredimo sami smo na koncu to le prepustili podjetju TSD d.o.o., ker nismo vedeli, kaj nas lahko čaka oz. doleti. Zato smo raje iz preproste varnosti to prepustili drugim. Celoto so lepo uredili in tudi končna cena ni bila pretirana, tako, kot pri ostalih. Ampak sam poseg pa je bil zahteven in moram napisati, da smo se prav odločili, da tega nismo šli delat sami.

 

… celoto uredili in odpeljali …

Lepo pozdravljeni. Hvala, da ste celoto uredili in odpeljali. Vas priporočam še naprej.

 

… odstranili našo zastarelo cisterno

G. Jani lepo pozdravljeni. Hvala, da ste pohiteli in odstranili našo zastarelo cisterno. Malo se nam je mudilo, da je na to mesto prišla druga peč. Še enkrat hvala lepa.

 

… vaša ekipa je bila super

Lepo pozdravljeni. Naredili ste tako, kot treba ter tudi končna cena ni bila tako huda, kot pa pri nekateri vaši konkurenci. Pa tudi vaša ekipa je bila super. Prijazni in zelo delavni.

 

… so odstranili in odpeljali cisterno ter kurilno peč

Smo v hiši. Pri tem smo se odločili, da kurilno olje zamenjamo za drugo rešitev. Podjetje TSD iz Maribora in g. Jani nam je tukaj pomagalo, da so odstranili in odpeljali cisterno ter kurilno peč.

 

… pri meni naredili tako, kot smo se dogovorili

Ekipa TSD lepo pozdravljena. Vas lahko brez problema priporočam naprej, saj ste vsaj pri meni naredili tako, kot smo se dogovorili. Hvala.

 

… držali ste se plana

G. Jani lepo pozdravljeni. Držali ste se plana in naredili tako, kot treba. Hkrati pa tudi vse odpeljali in naša garaža je sedaj večja, ker v njej ni več cisterne.

 

 

Čiščenje kleti in podstrešij ter odvoz odpadkov

… veliko starega in dotrajanega pohištva

Lepo pozdravljeni. Pri prenovi spalnice in otroške sobe nam je ostalo veliko starega in dotrajanega pohištva. Iskali smo rešitev ter naleteli na vas in vaše usluge. Na koncu je bilo vse tako, kot smo se dogovorili. Vas priporočamo še naprej, Katica iz Maribora

 

… ostalo veliko razbitega pohištva

Ker smo leta 2022 preurejali dnevno sobo ter kuhinjo nam je pri tem ostalo veliko razbitega pohištva. Ker nismo imeli zato primernega avta ali prikolice, smo za vse prosili vas. Bili ste točni in zelo skrbni ter previdni pri nošenju tega lesa. Hvala. Če vas bomo še potrebovali vas bomo poklicali. Peter, Hoče

 

… odpeljalo staro dotrajano pohištvo …

Lepo pozdravljeni. Smo iz Ruš in podjetje TSD d.o.o. nam je odpeljalo staro dotrajano pohištvo, ki je trohnejo v lopi. Pri iskanju smo poklicali mnoge, a z vami smo se takoj dogovorili. Hvala tudi, da ste se držali zadanega termina. Hvala lepa, Sandra iz Ruš ter vas priporočam tudi ostalim.

 

… podiranju stare kolarnice

Lepo pozdravljeni. Pri podiranju stare kolarnice nam je ostal star les. Zato smo iskali podjetje, katero bi vse to odpeljalo po neki zmerni ceno. In podjetje TSD iz Maribora nam je pri tem lepo prišlo nasproti. G. Jani hvala vam za vse.

 

 

 

Podiranje drevja in odvoz

… je ogrožala našo in sosedovo hišo …

G. Jani lepo pozdravljeni. Hvala, da ste nam podrli češnjo, ki je že bila stara in je ogrožala našo in sosedovo hišo. Tudi cenovno ste bili ugodni, vsaj od ostale konkurence, od katere smo tudi dobili ponudbe. Hvala. Peter

 

… podrl češnjo ter jo tudi odpeljal …

Zdravo. Mi pa smo iskali izvajalca, ki bi podrl češnjo ter jo tudi odpeljal. Vse to je naredilo podjetje TSD d.o.o. iz Maribora. Z vami in vašim delom smo zadovoljni. Hvala, Matija iz Hoč

 

... edini ste povedali, koliko časa potrebujete

Naša stara češnja pa je že ogrožala tako našo hiško, kakor tudi glavno cesto. Zato smo iskali ponudnika oz. podjetje, ki bi to podrlo ter odpeljalo. Čeprav je teh ponudnikov kar nekaj, smo na koncu prosili vas -> g. Jani Goričanec, podjetje TSD d.o.o. , da nam to urediti. Ker edini ste povedali, koliko časa potrebujete in kaj vse lahko od vašega dela pričakujemo. Hkrati pa tudi to, da ste ponudili odvoz te podrete češnje. In vse to, kar smo se dogovorili, ste se lepo držali. Tudi od konkurence niste bili predragi. Hvala, da je šlo tako gladko za vaše strani. Aleš, Miklavž na Dravskem polju