Varovanje zasebnosti

Ta politika prične veljati s 01. 03. 2021 in se uporablja od tega datuma dalje za uporabnike, ki opravijo naročilo.

 

Splošno
Varovanje zasebnosti (v nadaljevanju “ponudnik”), naročnikom, uporabnikom storitev, kupcem in drugim s katerimi vstopa oziroma je v pogodbenem razmerju (v nadaljevanju za vse: uporabniki), zagotavlja informacije o obdelavi osebnih podatkov v skladu z zahtevami Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov (v nadaljevanju Splošna uredba).

Določene informacije in podrobnosti povezane z obdelavo osebnih podatkov v sklopu posameznega pogodbenega razmerja so lahko navedene tudi v pogodbi, splošnih pogojih uporabe in v prodajni ponudbi za posamezno pogodbeno razmerje oziroma za posamezno storitev.

Ta politika zasebnosti ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki jih ponudnik zbira od vas, ko se naročite na ponudnikove storitve. Ponudnik osebne podatke naročnikov hrani izključno znotraj območja EU in na območjih, za katere EU javno priznava ustrezno stopnjo varnosti. Tukaj je povezava.

Ponudnik naročniku zagotavlja, da za dostop do osebnih podatkov naročnika kot tudi za dostop do vseh (osebnih) podatkov na strežniških okoljih uporablja ustrezno zavarovano programsko opremo, ki :

  • preprečuje dostop do podatkov nepooblaščenim osebam;
  • omogoča dostop le osebam, ki so za to ustrezno avtorizirane s strani ponudnika (npr. zaposleni);
  • avtoriziranim osebam omogoča dostop le do podatkov, ki jih nujno potrebujejo za kakovostno izvajanje svojega dela;
  • vsak dostop do osebnih podatkov ustrezno beleži.

 

Upravljavec
Upravljavec osebnih podatkov v pomenu, kot ga določata Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov in veljavni zakon, ki ureja varstvo osebnih podatkov – GDPR je:

TSD d.o.o.
Pod Vrhom 6
2000 Maribor

Zbirni center – Tržaška cesta 39
2000 Maribor

Telefonska številka : 031 689 261
Email naslov: jani@tsd-odpadki.si
Morebitna vprašanja o zasebnosti in obdelavi osebnih podatkov lahko naslovite na : jani@tsd-odpadki.si

 

SSL certifikat
Spletna stra https://tsd-odpadki.si/ uporablja 256-bitno SSL enkripcijo oz. kriptografski protokol natančneje TLS 1.2, ECDHE_RSA with P-256, and AES_128_GCM. SSL certifikat je potrdilo, ki ga je spletni strani izdala za to pooblaščena organizacija (Let’s Encrypt Authority X3 v sodelovanju s podjetjem Hostko d.o.o. – hostko.si), in obiskovalcu zagotavlja, da je komunikacijski kanal med njim in strežnikom zares varen. SSL certifikat je izredno pomemben, ko se od obiskovalca zahteva vnos osebnih podatkov, še posebej pa je to pomembno pri vnosu informacij o kreditnih karticah.

 

Za namen analize uporabe spletnih strani ponudnik uporablja :

  • storitev Google Analytics (GA), ki je konfigurirana tako, da ne shranjuje osebnih podatkov obiskovalcev (npr. IP naslova) brez privolitve;