Podaljšaj lajf svojemu aparatu

Podaljšaj lajf svojemu aparatu

Podaljšaj lajf svojemu aparatu – pričenja se majska akcija.

V družbi ZEOS, d.o.o. v sklopu njihovega Life projekta Spodbujamo e-krožno nadaljujejo z akcijo spodbujanja popravil aparatov. Majska verzija “Podaljšaj lajf svojemu aparatu – servisiraj!” je ponovno namenjena dvigovanju ozaveščanja potrošnikov o pomembnosti krožnega gospodarjenja z električnimi in elektronskimi aparati, s poudarkom na spodbujanju servisiranja kot enega izmed temeljnih elementov krožnega gospodarstva.

 

Podaljšaj lajf svojemu aparatu

Podaljšaj lajf svojemu aparatu
Podaljšaj lajf svojemu aparatu

Podaljšaj lajf svojemu aparatu z nasveti, kakor tudi z naslovi serviserjev.

Vsi potrošniki, ki bodo med 10. in 25. majem 2023 svoj električni aparat prinesli v pregled in/ali popravilo k zgoraj navedenim serviserjem, lahko sodelujejo v nagradni igri za 2x bon za pregled in popravilo v vrednosti 50 eur pri istem serviserju.

 

Pobuda za pridobitev nacionalne poklicne kvalifikacije “serviser električnih aparatov”

Projektne aktivnosti družbe ZEOS, d.o.o. na področju servisiranja gredo v smeri spodbujanja potrošnikov k podaljševanju življenjske dobe električnih aparatov in tudi omogočenja posameznikom, da potrdijo svoje znanje in veščine na področju servisiranja električnih aparatov. V okviru projekta je bila sprejeta pobuda za pridobitev nacionalne poklicne kvalifikacije, pri čemer si bodo lahko posamezniki z znanjem in veščinami pridobili uraden kvalificiran poklic serviser električnih aparatov. Na Centru za poklicno izobraževanje se je pred kratkim prvič sestal strokovni področni odbor za razvoj poklicnega standarda in nacionalne poklicne kvalifikacije serviser električnih aparatov, ki se bo v prihodnjih mesecih sestajal in usklajeval strokovna mnenja, ki so potrebna za razvoj poklica. Strokovni področni odbor sestavljajo predstavniki različnih servisnih služb in predstavniki Obrtne zbornice Slovenije, vsi z veliko znanja in izkušenj na področju servisiranja električnih aparatov.

Vsem zainteresiranim je še vedno na voljo tudi Facebook skupina KAM S TASTARIM?, ki ima že 1.270 aktivnih članov, ki si izmenjujejo mnenja ter delijo nasvete in usmeritve za servisiranje oz. podaljševanje življenjske dobe električnih aparatov. Izvajalci akcije zainteresirane lepo vabijo tudi k obisku njihovega spletnega portala www.zeos.si, kjer lahko poiščejo lokacijo svojega najbližjega serviserja aparatov, zemljevid pa organizatorji še sproti dopolnjujejo, tako da bodo veseli vseh podatkov o lokalnih serviserjih, ki jih še ni na zemljevidu.

 

Več informacij:

Urša Dolinšek,

urska.dolinsek@zeos.si,

01 235 52 55

Podaljšaj lajf svojemu aparatu
Podaljšaj lajf svojemu aparatu
Rate this post