Podiranje bukve

Podiranje bukve

Podiranje bukve je lahko zelo zahteven projekt, pri čemer se sami zelo potrudimo, da drevo podremo tako, kot treba. Ne samo, da jo podremo, lahko vam jo tudi odpeljemo.

 

Podiranje bukve

Podiranje bukve
podiranje bukve

Če iščete podjetje, ki bo podrlo vašo bukvo smo mi lahko zelo dober naslov za vaš problem. Pri tem vam lahko bukvo tudi odstranimo in odpeljemo. Tako z njo ne boste imeli problemov ali kasnejšega dela.

 

Zakaj bi vam bukvo odstranili?

Ni nujno, da vam jo odstranimo. A, če stranka tako prosi, ni problema. Če stranka nima prostora in te bukve ne potrebuje ter se je želi znebiti, potem lahko tudi tukaj pomagamo, da celoto naložimo in odpeljemo. če pa stranka želi, da jo samo podremo, jo pa samo podremo in naše delo ej končano. Tako, da se stranki popolnoma posvetimo . Zato nas pokličite in pogovorili se bomo.

 

Iščete izvajalca, da vam podre drevo?

Dovolite, da vam tukaj pomagamo mi

Pokliči nas : 031 689 261 – Jani

Pogovorili in dogovorili se bomo.

 

TSD d.o.o.
Maribor

Tel : 031 689 261 – Jani

Vaše smeti – z nami,
za čisto okolje!

 

Mogoče vas zanima tudi :

 

Kaj o našem delu pravijo drugi na temo : Podiranje bukve

 

… podjetje je hitro priskočilo in nam pomagalo …

Lepo pozdravljeni. Podjetje TSD iz Maribora je podrlo našo bukvo, katera je visela ob cesti. Ker je ogrožala nas je bilo strah in podjetje je hitro priskočilo in nam pomagalo. Tudi jo je odpeljalo, ker nam ni koristilo. Vse so naložili na tovornjak ter odpeljali. Super storitev, pa po pogovoru z drugimi so le ti bili cenovno ugodni.

podiranje bukve

podiranje bukve

5/5 - (5 votes)