zaključek akcije

Zaključek akcije za spodbujanje servisiranja v Škofljici, Kranju in Petrovčah

Zaključek akcije za spodbujanje servisiranja v Škofljici, Kranju in Petrovčah

zaključek akcije
zaključek akcije

 

AKCIJA “PODALJŠAJ LAJF SVOJEMU APARATU – SERVISIRAJ” JE ZAKLJUČENA

Zaključila se je desetdnevna marčevska akcija v spodbudo povečanju popravila aparatov, ki jo je organizirala družba ZEOS, d.o.o. v sklopu njihovega Life projekta Spodbujamo e-krožno.

V akciji, ki so jo poimenovali “Podaljšaj lajf svojemu aparatu – servirisaj!”, so ozaveščali potrošnike o pomembnosti krožnega gospodarjenja z električnimi in elektronskimi aparati. Spodbujali so popravilo aparatov kot enega izmed temeljnih elementov krožnega gospodarstva pri treh serviserjih: Servis JURCO iz Škofljice, ki izvaja popravilo velikih in malih gospodinjskih aparatov; Aleš Kitek s.p. iz Petrovč, ki izvaja popravilo bele tehnike in Tip Top PC, Sašo Šegula s.p. iz Kranja, ki izvaja popravilo računalnikov.

V akciji so potrošnike spodbujali k popravilu aparatov z glavnimi nagradami – boni za pregled in popravilo v vrednosti 100 eur na isti lokaciji. Pri vseh treh serviserjih je v času trajanja akcije v žrebanju sodelovalo 144 posameznikov, ki so na pregled ali popravilo prinesli svoj aparat. Organizatorji akcije so skupaj s serviserji podelili tri glavne nagrade (na vsaki lokaciji po en bon).

V družbi ZEOS, d.o.o. bodo s podobnimi akcijami nadaljevali tudi v prihodnjih mesecih. Med tem pa vse še vedno lepo vabijo na obisk Facebook skupine KAM S TASTARIM?, ki ima že preko 1.100 aktivnih članov, ki si izmenjujejo mnenja ter delijo nasvete in usmeritve za servisiranje oz. podaljševanje življenjske dobe električnih aparatov.

Več informacij: Urša Dolinšek, urska.dolinsek@zeos.si, 01 235 52 55

zaključek akcije
zaključek akcije

 

Rate this post