Praznjenje stanovanja

Praznjenje stanovanja

Praznjenje stanovanja. Izvajamo temeljito praznjenje stanovanja. Na nas se lahko zanesete, saj, ko pridemo – delamo. Vse lepo očistimo.

 

Praznjenje stanovanja

Praznjenje stanovanja

Samo praznjenje stanovanja je lahko zelo naporno. Še posebej, če stranka ne ve, kaj vse se skriva pod rjuhami ter ostalim materialom, ki je kar naložen eden na drugo. Tako pride so neke vrste sortiranja, ko stranka reče, kaj bo obdržala in kaj gre vstran. Seveda se pa med vsem tem nakopičenim materialom in vsem ostalim najde tudi kakšna stara slika od oseb, ki so nam znana. Seveda to damo tudi stranki.

 

Dovolite, da vam tukaj pomagamo mi

Praznjenje stanovanja

Pokliči nas : 031 689 261 – Jani

Dogovorili se bomo.

Poskrbeli bomo za vse. Vso celoto bomo reciklirali tako, kot zahtevajo najstrožji okoljsko-varstveni predpisi.

Na nas se lahko zanesete, saj delamo kvalitetno ter cenovno ugodno.

 

TSD d.o.o.

Tel : 031 689 261 – Jani

Vaše smeti – z nami,
za čisto okolje!

 

Mogoče vas zanima tudi :

 

Kaj o našem delu pravijo drugi na temo : praznjenje stanovanja

… da smo se lahko tako hitro dogovorili  …

Lepo pozdravljeni. Z vašim servisom sem zelo zadovoljna in srečna, da smo se lahko tako hitro dogovorili ter da ste celoto odpeljali.

… je res dober servis …

G. Jani lepo pozdravljeni. Kot sva se nekaj krat morala slišati smo se na koncu le dogovorili in vaš servis, da ste celoto naložili in odpeljali je res dober servis in vas lahko mirne volje priporočam naprej.

… smo se dogovorili in to zelo spoštujem …

Lepo pozdravljeni. Lepo ste se potrudili. Pred vami so tudi prišli ter vzeli samo tisto, kar je bilo uporabno, a vse ostalo so pa pustili. Kar odšli so ne da bi kaj več rekli. Vi pa ste drugačni in dobri. Ste vse uredili tako, kot smo se dogovorili in to zelo spoštujem. Hvala vam za vse.

Praznjenje stanovanja

 

 

 

 

 

Rate this post