Rezanje žive meje

Rezanje žive meje

Rezanje žive meje

Rezanje žive meje
Rezanje žive meje

Rezanje žive meje vam priporočam, da prepustite strokovnjakom. Žive meje so pogost element v številnih vrtovih in na zasebnih nepremičninah, saj ponujajo zasebnost, zaščito pred vetrom in estetski videz. Vendar pa za vzdrževanje živih mej ni dovolj samo saditi sadike in čakati na njihovo rast. Pomembno je redno obrezovanje živih mej in to delo je priporočljivo prepustiti strokovnjakom. Razlogi so trije. Strokovnjak poskrbi za varnost, ima zelo dobro orodje ter vse odpelje.

 

Rezanje žive meje ter zakaj je strokovno izvajanje ključno za varnost?

Rezanje žive meje
Rezanje žive meje

Varnost je ključnega pomena. Ampak, kaj se vpliva na to? Kje moramo paziti in s kakšnimi težavami so se srečevale naše stranke. In seveda tukaj so potrebne izkušnje.

  1. Nevarnost padajočih vej: Nepravilno obrezana živa meja lahko postane nevarna, saj lahko pride do padajočih vej. Te veje lahko povzročijo poškodbe ljudi ali premoženja. Padajoče veje so pogosto posledica prekomernega obrezovanja ali odstranjevanja preveč listja in vej.
  2. Uporaba nepravilnega orodja: Rezanje žive meje zahteva ustrezno orodje, kot so električne žage, škarje za obrezovanje in druge specializirane naprave. Uporaba nepravilnega orodja lahko povzroči nesreče in poškodbe. Strokovnjaki za obrezovanje živih mej razumejo, kako pravilno uporabljati to orodje.
  3. Delo na višini: Mnoge žive meje so visoke, kar pomeni, da je delo na višini neizogibno. Delo na lestvah ali dvigalih zahteva posebno znanje in izkušnje, da se preprečijo nesreče. Strokovnjaki so usposobljeni za delo na višini in vedo, kako to storiti varno.
  4. Ohranjanje zdravja dreves: Pravilno obrezovanje žive meje prispeva k njenemu zdravju in dolgotrajnosti. Nepravilno obrezovanje lahko poškoduje drevesne rastline in povzroči njihovo odmiranje. To lahko privede do izgube zasebnosti in estetske vrednosti vašega vrta.

 

Kako doseči varno obrezovanje žive meje?

  1. Najem strokovnjaka: Najboljši način za zagotovitev varnega in učinkovitega obrezovanja žive meje je, da to delo prepustite izkušenemu vrtnarju ali strokovnjaku za urejanje okolja. Imajo potrebno znanje, opremo in izkušnje za opravljanje naloge varno.
  2. Uporaba ustrezne opreme: Če se odločite za obrezovanje žive meje sami, poskrbite, da imate ustrezno orodje in opremo ter se seznanite z njihovo pravilno uporabo. Uporabljajte zaščitno opremo, kot so rokavice in varnostna očala.
  3. Pravilno načrtovanje: Pred začetkom obrezovanja natančno načrtujte, kako boste izvedli nalogo. Upoštevajte varnostne smernice in upoštevajte splošna pravila za obrezovanje živih mej.
  4. Pravilen čas obrezovanja: Vedno obrezujte živo mejo v primernem letnem času, da se izognete negativnim vplivom na zdravje rastlin. Različne vrste živih mej zahtevajo obrezovanje v različnih časih.

 

In tukaj vam lahko odlično pomagamo mi!

Ker za rezanje žive meje so potrebne izkušnje, ekipa in kam s tem odpadkom? Če pa je potrebno zaščititi dovoz, cesto ali kaj drugega … pa je toliko boljše, da to dela strokovnjak.

 

 

Rezanje žive meje ter odvoz prepustite nam

Dovolite, da vam tukaj pomagamo mi

Pokliči nas : 031 689 261 – Jani

Dogovorili se bomo.

Poskrbeli bomo za vse. Vso celoto bomo reciklirali tako, kot zahtevajo najstrožji okoljsko-varstveni predpisi.

Na nas se lahko zanesete, saj delamo kvalitetno ter cenovno ugodno.

 

TSD d.o.o., Maribor

Delovni čas – telefonska komunikacija :

Ponedeljek – petek : 07.00 – 17.00

Sobota : 09.00 – 12.00

Tel : 031 689 261 – Jani

Kontakt TSD d.o.o.

 

Delovni čas zbirni center : 

Tržaška cesta 39, 2000 Maribor

Ponedeljek – petek : 07.00 – 17.00

Sobota, nedelja, prazniki : zaprto

 

Povezava do Google zemljevida : lokacija

Mail : jani@tsd-odpadki.si

Lahko se tudi dogovorimo, da pridemo do vas.

Spletna stran : tsd-odpadki.si

Naš slogan :

Vaše smeti – z nami,
za čisto okolje!

 

Tukaj za vas :

 

ZEOS :

 

Kaj o našem delu pravijo drugi na temo : Rezanje žive meje

… smo dobili referenco s strani prijatelja …

Lepo pozdravljeni. Mi pa smo iskali najugodnejšega ponudnika za rezanje žive meje ter da uredi tudi odvoz vsega tega, kar pri tem nastane. Pri tem smo dobili referenco s strani prijatelja Alojza, da je z vašim delom zelo zadovoljen. In imel je prav. Naredili ste vse, kar ste obljubili ter celoto tudi odpeljali. G. Jani hvala vam. Vas tudi jaz priporočam dalje. Sandi iz Rošpoha

 

Rezanje žive meje
Rezanje žive meje

 

Mogoče vas zanima tudi :

5/5 - (5 votes)