Kam s cisterno za kurilno olje

Kam s cisterno za kurilno olje

Kam s cisterno za kurilno olje
Kam s cisterno za kurilno olje

Kam s cisterno za kurilno olje, ko pa lastnika hiše čaka celotna prenova. Ko se lastnih hiše odloči, da bo posodobil ali spremenil način ogrevanja mu pri tem ostane tako cisterna za kurilno olje, kakor tudi sama peč za kurjavo.

 

Kam s cisterno za kurilno olje, ko pa je še nekaj olja notri?

Kurilno olje vam lahko prečrpamo v zato primeren sod. Le tako

 

 

Nikar ne cisterne za kurilno olje spirati z vodo!

Na internetu se da prebrati, da so si nekateri iz te cisterne naredili, kaj drugega in da so cisterno spirali z vodo. Nikar. Tega ne počnite. Ker, kam pa boste to odpadno vodo odtočili? Namreč v sami cisterni se na dnu naredijo usedline – sama umazanija. In, da bi tudi to s pomočjo vodo izlili v kanal, odtok ali kam drugam? Ne. Ni vredno za okolje.

Zato raje pokličite nas : 031 689 261 – Jani

 

Nikar ne cisterne za kurilno olje rezati!

Zelo pogosto prihaja do nesreče. Se ne splača. Hkrati pa mora sama cisterna biti očiščena. In spet – kam z odpadno usedlino ter ostalo tekočino? Pokličite nas. Cisterno bomo odpeljali in za njo poskrbeli tako, kot je potrebno. Popolnoma brez onesnaževanja okolja.

 

Ne veste kam s cisterno za kurilno olje?

Pokliči nas : 031 689 261 – Jani

Dogovorili se bomo.

Poskrbeli bomo za vse. Tudi za usedline, katere so se naredile na dnu cisterne za kurilno olje. Vso celoto bomo reciklirali tako, kot zahtevajo najstrožji okoljsko-varstveni predpisi.

Na nas se lahko zanesete, saj delamo zelo previdno, kvalitetno ter zelo ugodno.

 

Kam s cisterno za kurilno olje
Kam s cisterno za kurilno olje